This is a 2014 MUSEUM WEB by Terje Enge. Online in 1999, last revision was November 2014. Please treat as history.
click for English English (US) version
abonner på WebToaster RSS Feed
opening page

WEBTOASTER lar deg vedlikeholde og redigere ditt websted på en ekstremt enkel måte fra hvorsomhelst nårsomhelst.

WEBTOASTER er enkel å bruke, likevel har du full kontroll.


Velkommen til WEBTOASTER 2011

Noe helt annet enn ’Enda et nytt Web publiseringssystem’

Prøv WebToaster!Velkommen til WEBTOASTER 2011 som lar deg vedlikeholde og redigere ditt web-sted på en avansert men likevel ekstremt brukervennlig måte. Skriv alt som i Word, legg inn bilder og velg Publiser - det er alt!

I tillegg gir Toaster deg verktøy både for å produsere og sende ut nyhetsbrev og epost med full HTML-formatering og å generere og publisere RSS feeds automatisk.

Nytt i versjon 2011 er bl.a. støtte for berøringsskjermer (iPad, iPhone) og delelinker til sosiale media (Twitter, Facebook).

WEBTOASTER gir deg full kontroll over alt du bør ha kontroll over. Til og med menystruktur i flere lag og tekst som er statisk i de fleste publiseringssystemer. Bare designprofil styres av web designer - slik sikrer du at profil bevares samtidig som at innhold alltid er oppdatert - med minimale kostnader.

WEBTOASTER kan enkelt implementeres for både MS Acess PostgresSQL og MS SQL Server. PostgresSQL  og SQl Server gir både større sikkerhet og betydelig raskere respons.

WEBTOASTER lar deg skrive og sende Nyhetsbrev og Epost i HTML-format i din egen web-browser. Det er full støtte for grupper av mottagere, likevel vil Toaster forhindre deg fra å sende det samme brev to ganger til samme mottager. Alle nye abonnementer må bekrkreftes av abonnent, avlysing skjer med ett klikk i hvert nyhetsbrev.

WEBTOASTER lar deg generere og publisere såkalte RSS feeds automatisk. Innholdet blir basert på et utvalg av hva ditt web-sted inneholder og du kan publisere forskjellige feeds for forskjellige språk. RSS er en ny, spennende teknologi som både kan bringe deg flere besøkende og bidra til å holde dine brukere oppdatert med de siste nyheter på din web.

WEBTOASTER er enkel å bruke, likevel har du full kontroll på både din web og dine nyhetsbrev - alt styrt fra din egen web-leser fra hvor som helst når som helst.

Intet behov for dyr programvare. Intet behov for å lære verken Frontpage, Dreamweaver, HTML eller et eller annet programmeringsspråk. Du trenger ikke engang en billig IT-konsulent ..

WEBTOASTER er fleksibel. De fleste såkalte web publiserings-systemer begrenser legger sterke føringer på din kreative frihet. Toaster lar seg justere til nesten ethvert tenkelig design - samtidig som verken du eller dine medarbeidere ved en feiltakelse vil være istand til å bryte den design standard som er definert for ditt websted.

WEBTOASTER er søkemotor-vennlig. Det er et velkjent problem med dynamisk genererte websteder at de vanskelig lar seg indeksere av søkemotorene på nettet. Dette er ikke tilfelle for Toaster: Alle artikler får dynamisk tilordnet tittel, beskrivelse og nøkkelord basert på eget innhold og din organisasjons “Master Search-engine Tag List”. Hver side kan selvsagt også tilordnes sin egen tittel, beskrivelse og sine egne nøkkelord manuelt.

WEBTOASTER beskytter deg mot SPAM. Spam-mail har blitt et stort problem, spesielt hvis du oppfører epost-adresser på et websted. Toaster har løst dette ved å kryptere alle epost-adresser automatisk. Dine gjester kan fortsatt klikke på enhver publisert epost-adresse - uten at noen spam agent vil finne noen ting.

Denne web er, selvsagt, publisert og vedlikeholdt med WEBTOASTER. Du er invitert til å prøve Toaster her og nå.

til topp av side
Publisert 12.02.2005
Sist oppdatert 06.12.2010
Del: 
WebToaster
Meninger
Hva er er viktigst med Web Publisering?
Enkelt og brukervennlig
Ekstra funksjonalitet (nyhetsbrev, RSS, statistikk)
Søkemotor-vennlighet
Alt over

 

Terje Enge - Digital Media Design
PO Box 669
03599 Altea Alicante
Spania
tlf 9055 2050
www.enge.no
terje(at)enge.no

mer >> 


KONTAKT:

TERJE ENGE  Huitfeldts gt 33  0253 Oslo  tel 9055 2050
web: www.webtoaster.no / www.enge.no  epost:terje(at)enge.no